WEGGEVER!!!

Hey allemaal,

Jullie lezen het goed, een leuke weggever. Dit is mijn 50ste blogbericht en het leek me leuk om daar toch iets mee te doen. Ik ga dit niet elk jubileumbericht doen maar de eerste 50 vond ik toch wel een leuke aanleiding om een leuk pakketje voor iemand samen te stellen. Ik hoop dat jullie het pakketje leuk vinden.

Wat moet je doen? Nou niet zo heel veel, laat een leuk berichtje achter en wordt volger. Ik verwacht echt niet op elke post berichtjes als je me komt volgen. En als het kan laat dan ook op je eigen blog weten dat mensen mee kunnen doen, want hoe meer mensen meedoen hoe leuker :-). 
En dan hier de foto met de leuke weggever.Ik hoop op heel veel leuke en gezellige berichtjes. Op 1 december trek ik een winnaar zodat je een leuk sinterklaas cadeautje hebt :-). Dus nog alle tijd om te reageren.

Reacties

  1. Wat leuk dat je je 50e blogbericht met ons wil vieren. Dat is echt een eerste mijlpaal. En wat een ontzettend leuk pakket heb je samengesteld. Daar wordt je toch meteen blij van. Ik zet je in mijn sidebar op miin blog om wat reclame voor je te maken.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten