En de winnaar is!!! en ook nog een Hip Hoi creatie.

En dan nu de winnaar van de give-away, dat is niet zo moeilijk met maar 1 reactie. Dus Aartje bij deze van harte gefeliciteerd!!! Zou je mij je adres willen sturen via by.myrria@gmail.com? Ik had nog een kaartje als leuk voorbeeld gemaakt bij het te winnen pakket maar ik kan de foto nergens weer vinden en het kaartje is al weg. Maar Aartje jij gaat er vast hele mooie creaties mee maken. 

En dan nog een ander kaartje. Het is er weer 1 geworden met het stansblok dat ik in mijn vorig bericht ook al had gebruikt. Alleen heb ik deze keer er meer mee gedaan dan het namaken van het voorbeeld. Eerst heb ik gekeken wat ik wel en wat ik niet wilde gebruiken van het voorbeeldkaartje. De mooie poinsettia van Joy had ik op de Kreadoe gekocht want ik was meteen verliefd toen ik deze al in de pre-orders voorbij zag komen. En ja die moest natuurlijk gebruikt worden. Samen met de dubbele rij kerstboompjes (eerst groen en toen wit iets verspringend er bovenop) en wat gouddraad werd het deze kerstkaart. 
Gebruikte materialen verkrijgbaar via Hip Hoi:

Stansblok: Studio Light Winter Woodland
Stans: Joy! 6002/0776

Eigen materiaal:

Stans: Marianne Design CR1287
Basiskaart: kraft Action
Gouddraad: uit voorraad


Reacties

  1. Ik ben helemaal happy met het winnen van jouw leuke pakket. Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd met mijn gegevens.
    Deze kaart is weer heel mooi en die poinsetta is echt heel gaaf.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten