Amaryllis

Jaaaah, vorige week was ie er weer. Het nieuwe DT-pakket van Hip Hoi. En wat een superpakket kregen we weer. Ik laat van het weekend de inhoud nog wel even zien maar nu eerst een kaartje. Ik had namelijk de mooie Amaryllis stempel uit de Veer & Moon collectie van Studio Light gekregen en die heb ik ook meteen dezelfde dag al gestempeld en ingekleurd. Het inkleuren doe ik zelf eigenlijk altijd met mijn inkten omdat ik dat wel een fijne manier vind en ook omdat ik niet zo heel veel andere kleurmediums heb.

Met de afwerking heb ik nog even wat lopen stoeien al wist ik wel gauw dat grijs de achtergrondkleur moest worden. Hier heb ik nog wat leuke achtergrond stempels bij gestempeld en de mooie tekst stempels die er al bij zitten. Als je goed kijkt dan kun je zien dat de meeldraden ingekleurd zijn met goud. Ik heb nog wat oude potjes Pergamano inkt waaronder goud en dat paste hier dus mooi bij. Een gouden glitterrandje om de amaryllis heen en dat weer op een rode basiskaart.

Ik weet niet of ik voor de kerstdagen nog weer op mijn blog een berichtje plaats. Daarom wil ik jullie allemaal alvast hele fijne, gezellige, leuke, liefdevolle en gezegende kerstdagen wensen.
Gebruikte materialen verkrijgbaar bij Hip Hoi:

Stempel: Studio Light STAMPVM18
Aquarelpapier: Waterart van Kippers hobby
Lijm: Glue pen Dutch DoobadooEigen materiaal:

Rood papier
Goud glitterpapier
Achtergrondstempel
Pergamano tinta gold
Verschillende inkten

Reacties

Een reactie posten