Eline's beestjes

Wat een superleuk idee kwam ik tegen bij Linda op haar blog. Samen met Gerdine hebben ze bedacht om elke week op de dinsdag een kaartje te posten gemaakt met een Eline diertje. En ik doe ook mee. Het zal niet helemaal precies mijn top 10 worden want die heb ik niet in huis maar ik heb wel 10 Eline diertjes en daar kan ik dan wel weer een soort van top 10 mee samen stellen. Alhoewel, nummer 1 was niet moeilijk maar de rest??? Ze zijn allemaal zo leuk dus om ze dan een top 10 notering te geven.... Maar goed,eerst nummer 1 en die was niet zo moeilijk. Tromgeroffel......het olifantje!!!! En waarom? omdat dit 1 van mijn eerste Eline malletjes was en nog belangrijker, hiermee heb ik de geboortekaartjes gemaakt van onze tweede dochter. Daarom is deze voor mij zo bijzonder en mag het olifantje dus op de eerste plek staan in mijn top 10.

En ja, daar een kaartje mee maken is niet zo moeilijk. Ik denk alleen wel dat mijn top 10 toch heel veel uit geboortekaartjes gaat bestaan, net als deze, want daar heb ik gewoon het meeste materiaal voor en ik heb ze toch ook veel nodig de komende tijd :).Gebruikte materialen:

Marianne Design: Stans COL1384, Embosfolder DF3432,
Stempel EC0171, Papier PB7047, Enamel dots.
Uit voorraad: kraft, wit en griijs papier, touwtje

Reacties

 1. Wat een lmooie en lieve kaart is het geworden Myrthe!! Mooie kleurtjes ook.
  Link hem nog even op de blog van Linda dan komt iedereen nog even bij je langs.
  Op naar nummer 2 van iedereen volgende week. Ik zie er nu al naar uit.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Myrthe,
  wat leuk dat je en reactie achterliet bij mij. En natuurlijk kom ik ook bij jou kijken. Grappig dat jij dat ook hebt, dat alle diertjes favoriet zijn. Het olifantje is ook een van mijn eerste, net als de kikker en de giraf....Die komen vast nog voorbij!
  Leuk dat je zelf de geboortekaartjes hebt gemaakt voor je tweede dochter.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een hele leuke kaart gemaakt, zo lief het olifantje.
  Ik weet wel zeker dat hij bij mij ook in de top 10 komt te staan.

  Groetjes,
  Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schat van een kaartje, en wat leuk dat je met deze olifant je geboorte kaartjes voor je dochter hebt gemaakt!!
  op naar volgende week.....
  fijne dag liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel schattig kaartje met dit lieve olifantje! Leuk ook dat je ze voor de geboortekaartjes van je dochter hebt gebruikt, dat maakt het extra bijzonder.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. schitterend kaartje!
  tof dat het olifantje op de geboortekaartjes van je dochter mocht pronken!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je met ons meedoet! En wat een lief kaartje! Bijzonder dat je het olifantje hebt gebruikt voor jullie geboortekaartje, gaaf! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief kaartje heb je gemaakt met het olifantje! En wat tof dat jezelf de geboortekaartjes van je tweede dochter hebt gemaakt met dit diertje. Dat blijft dan toch altijd speciaal. Succes met het uitkiezen van de volgende!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieverd! De kleuren vind ik prachtig!! Bedankt voor het meedoen met onze Diertjes Dinsdag!! Groetjes, Gerdine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ook alle diertjes leuk hoor!
  en jou kaartje met het olifantje is ook super cute!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten