De zesde diertjesdinsdag

Wat is het toch leuk om elke dinsdag weer een creatie af te leveren met de leuke diertjes van Eline en dan al jullie leuke en lieve berichtjes te lezen en dan ook bij jullie langs te gaan om de mooie creaties te bekijken die iedereen elke week weer maakt. Jammer dat het zo enorm hard gaat die dinsdagen. 

Deze week ben ik gegaan voor de hele kleine diertjes bij elkaar. Een lief collegaatje van mijn vrijwilligerswerk is zwanger en niet van 1, niet van 2 maar zelfs van 3 kleine meisjes. Ze doen het supergoed bij mama in de buik en ze is inmiddels heel hard aan het aftellen want er zijn nog maar een paar weekjes te gaan. En met deze kleine diertjes kan ik er mooi drie ondeugende op een kaart mee kwijt. Want ja drie tegelijk, dat zal vast kattenkwaad gaan opleveren :p. Verder heb ik er niet al teveel op en aan gedaan. Het zwarte strookje ligt nog los voor het geval er toch iets mis gaat want het is pas echt allemaal achter de rug als alle drie de meiden thuis zijn. 


Kijken jullie ook weer allemaal even op het blog van Linda en Gerdine? En voor de Eline liefhebbers kijk ook even op haar website voor een leuke weggever.

Reacties

 1. spannend, drielingmeisjes!
  Leuk idee om die kleintjes van Eline hiervoor te gebruiken!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje, heel leuk gedaan met die kleine diertjes!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dag later, sorry. Maar nu eerst even een berichtje voor jou.
  Wat een super kaartje is het geworden. Ik zou zelf niet zo goed weten wat ik met al die vakjes aan zou moeten maar dit is een super idee. En nu maar hopen dat alles goed mag gaan.
  Tot de volgende diertjesdinsdag!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn reactie komt een dagje later dan gepland, maar wat een leuke kaart. Wow, een drieling. Dat is best spannend! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee om die Eline baby diertjes hiervoor te gebruiken en het strookje nog even los te laten liggen! Pfft een drieling spannend zeg, hopelijk gaat alles goed.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Later dan gehoopt kom ik toch nog even bij jou langs om te kijken welk diertje bij jou op plaats 6 mag staan!
  En zo te zien is dat er niet 1, maar 3 kleine diertjes. Zo schattig om een "in blijde verwachting kaartje " mee te maken.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten