De negende diertjesdinsdag

Ik wil iedereen eerst heel erg bedanken voor alle leuke reacties. En ook de latere reacties blijven leuk om te lezen hoor dames. Vorige week heb ik zelfs helemaal niet gereageerd en meegedaan. Onze oudste dochter had nog een weekje vakantie en we zijn ook even lekker op vakantie geweest. Na alle narigheid waren we wel even toe aan een paar dagen weg en we zijn heerlijk aan het uitwaaien geweest op Texel. Helaas lukte het niet om daar wat te posten en jullie mooie creaties te bewonderen al was het ook wel lekker om een week offline te zijn ;). En gelukkig lukt ons dat nog bij gebrek aan smartphones :p en een tablet die kuren op vakantie had.


Foto genomen bij Ecomare, zeer zeker een aanrader!!!

Goed deze week wel weer een project gemaakt en deze keer met de dino's. Mijn broertje was hier altijd helemaal gek van en we kregen dan ook tot in den treure thuis info over dino's. Hij was 6 of 7 en hij wist toen al dat hij paleontoloog wou worden zoals hij dat toen al zei. Btw een paleontoloog is iemand die dino's onderzoekt. En op latere leeftijd was Jurassic Park natuurlijk helemaal zijn film en ik vind m stiekem nog steeds best wel leuk :p net als deze dinootjes. 


Ik ga zo een rondje maken, kijken jullie ook weer gezellig mee op de blogs van de bedenksters van deze 10 weken, Linda en Gerdine?Reacties

 1. Leuk, de dino's! Vrolijk kaartje! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tof met de dino's!
  en... wat is je broer uiteindelijk geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij heeft een paar jaar conservatorium gedaan en doet nu iets met game design. Helemaal niks met dino's of andere beesten dus :p.

   Verwijderen
 3. Wat een grappig verhaal! Je kaart is mooi. Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart, je broer zal zo'n leuke dino kaart nu vast ook nog waarderen. Wat fijn dat jullie vorige week zo genoten hebben van jullie vakantie.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig leuk, de kleurencombinatie is zo vrolijk! De dino’s zijn zo leuk, bij mij staan ze op nr. 1!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dino-kaart! En ik hoorde pas dat er een nieuwe Jurassic-film uitkomt, dus dan kan je broer zijn lol op (en jij ook) :-)
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke dino kaart!! Zo lekker vrolijk. Wat een grappig verhaal dat ie zeker wist dat hij iets met dino,s wat zou doen terwijl het uiteindelijk iets heel anders is geworden.Fijn dat je zo genoten hebt van je vakantie.
  Tot volgende week.
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Myrthe,
  Ik was je niet vergeten hoor, maar even niet eerder tijd om bij je te komen kijken. D edino's zijn zo leuk en ik heb nog geen gelegenheid gehad ze te gebruiken. Ze zitten nog in d verpakking. Maar ik zie ze nu bij jou en Colien en dat brengt me weer op ideetjes. Dus wie weet komen ze binnenkort naar buiten... Lekker zeg, een weekje vakantie gehad en offline zijn is soms heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De 9e week is nog niet voorbij... dus ik mag nog een reactie achterlaten op je deelname aan onze challenge deze week!! Bedankt voor het meedoen! Wat een mooie kaart met deze lieve dieren! Groetjes Gerdine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten