En de allerlaatste diertjesdinsdag.

Nu toch echt de aller allerlaatste diertjesdinsdag. Wat was het leuk om elke dinsdag bij jullie langs te gaan om te kijken wat iedereen voor moois gemaakt had en wat was het leuk om elke keer alle reacties te lezen van iedereen. Voor mij ook nog eens 10 weken met ups en downs maar deze leuke challenge leverde toch elke week weer een glimlach op voor mij en heel veel leuke inspiratie. En natuurlijk hebben we dit toch echt niet kunnen doen met de twee leuke bedenkers van deze challenge, Linda en Gerdine. Echt super bedankt voor alle tijd en energie die jullie er in hebben gestoken. Eigenlijk zouden we nu gewoon een diertjes ontmoetingsdag moeten plannen :). Kunnen we in real life samen diertjes knutselen. Maar dat zal helemaal een tijdrovend iets worden met de verschillende woonplaatsen en verschillende agenda's van ons allemaal.


Nu dan nog even mijn allerlaatste kaart met mijn allereerste Eline diertje. Of eigenlijk waren het er meteen twee maar ik heb er maar één gebruikt en dat is het bijtje. Ik gebruik het bijtje en lieveheersbeestje eigenlijk nooit omdat ik anderen heb die ik stiekem leuker vind. Maar deze keer vind ik mijn bijtje stiekem best wel heel erg leuk geworden. En als afsluiter is de tekst, alsjeblieft een dankjewel, toch best toepasselijk voor jullie allemaal!!
Reacties

 1. Heel leuk kado-doosje heb je gemaakt met het lieve bijtje erop.
  Ik denk dat we het allemaal gaan missen, de diertjes-dinsdag.

  Groetjes,
  Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke pillowbox heb je gemaakt. Het bijtje is ook leuk om hiervoor te gebruiken. Ja, het zal heel stil worden zonder die beestenboel in blogland. Maar gelukkig hoeven wij niet te stoppen met knutselen ;-)

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit bijtje is zo schattig, is misschien wat ondergewaardeerd, maar hoort zeker in een top 10! Mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een tof doosje is dit geworden, het bijtje past er heel leuk op samen met die mooie bloemen en die leuke tekst! Ik heb genoten van die leuke diertjes dinsdagen, zal even afkicken zijn;-)
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je box is prachtig en ja het zal wel even stil zijn zonder al die schattige diertjes op dinsdag.
  groetjes Maura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gemaakt. Een leuk bijtje geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk doosje!
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel lief kadoosje met een supermooie tekststempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo leuk om weg te geven deze doosjes, heerlijke vrolijke kleurtjes en een prachtige bij.

  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk, Myrthe! Bij mij mochten ze inderdaad gezellig samen en ik dacht al haast dat ik de enige was die ze gebruikt had. Je maakte een leuk kadoosje!
  En een diertjes-knutsel-ontmoetingsdag, leuk idee :-)
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sorry voor de late reactie, ik was een weekje weg. Vandaag lekker weer thuis en tijd voor een rondje langs alle blogs van afgelopen dinsdag :). Leuk een diertjes-ontmoetingsdag! Dat zou tof zijn hihi. Bedankt voor het meedoen en ook nu weer een toffe creatie! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke pillowbox Myrthe!! Zo leuk dat het bijtje toch nog mee mocht doen. Hier ook al lang niet uit de kast geweest.
  En zo'n ontmoetingsdag zou super zijn maar ja waarschijnlijk niet helemaal haalbaar. Laten we elkaar hier maar leuke dingen laten zien.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten